Cicus blogja

Megértés és megértetés

2023. június 14. - Anita cicus

Aggódok, nem is kicsit!  Most azért is kijelentem ismét, mert nem bírtam tovább az újabbnál újabb igazságtalanságokat, amelyeket én átélem. Igazából egy olyan álomvilágot építek fel saját magamnak, amely szívesen megmutatom milyen tehetséges lennék én valójában. Sok helyen voltam, selfiezek sztárokkal,modellkedek, gyakran megörökítem az albumomban. Persze youtube-n és blogon is osztom az élményeket. Épp ezért mutatom ország-világnak mire vagyok képes!

Nekem nagyon sok tehetségem van nemcsak a sztárgyűjtésből, hanem éneklésből, modellkedésből is, de blog/vlog készítésekkel foglalkozom.
Igazságtalanság, hogy mindig velem történik meg!

 img_20230611_105109_074.jpg

Történt egyszer hogy apámnak megmutattam Makka egyik fellépését, amikor Nagy Krisztával elment énekversenyen Dömsödön. Nagyon jól érezték magukat, hiszen Makka 2. helyen fejezte be és Kriszta különdíjas lett. A szüleim kijelentették nekem, hogy Makka 5 körrel jobb nálam! Tapasztalatból írom, hogy a szülök abszolút nem érdeklik, hogy autizmus gyermekük milyen rejtett tehetsége van. Viszont nem érti meg a gyerekét, pedig ez a legfontosabb. A megértés!
Undorítónak tartom, hogy sosem látták vagy hallották engem énekelni!
Van egy facebook-s ismerősöm, aki egyetértett a szüleim hozzáállásával! Nagyon szarul esett nekem miért pont Makkára szurkol. Ezért dühösen kitöröltem az összes bejegyzéseimet miatta. Ha valaki Makkát szeret, akkor menjen az ő koncertjére! Nem kötelező engem meghallgatni!

newwings3.jpg

Mindenki másban jó. Nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb! Én sok dolgokba mentem keresztül, nehezen másztam fel oda ahol most vagyok. Miért? Azért, mert sok a primitív ember, akit meg lehet vesztegetni és megfélemlíteni. Nem tagadom, félek! Azért, mert egy gyűlölet országban lakom és ezáltal felszínre jönnek a gyermekkoromban történt kiközösítős időszakok. Döbbenetes hogy a politikai rendszer ennyire lealjasodott az elmúlt évek alatt! Nem találok szavakat arra a sok fájdalomra és gonoszságra, amelyet okoztak és okoznak az embereknek!
Vannak nehézségeim, de így is élek teljes életet, mert az akadálymentes életnek köszönhetően (BKV,MÁV) sok mindent meg tudok oldani. Egyedül közlekedem, van munkám, de bizonyos helyeken már el kell a segítség.

s60.jpg

Értelmes vagyok és értékes vagyok, és sok minden van bennem, amit szeretnék fejleszteni. Főleg az önbizalmammal kapcsolatban. Mert az nagyon sokat számít. Rengeteg veszteségeim voltak, ám sok kudarcot szenvedtem el. Természetes hogy minden miatt aggódok, hisz az NT (neurotipikus) világ, akik nem érintettek az autizmussal nem mindegyik ember megértő, gyakran félreértenek, sokan menekülnek tőlem, mintha rút kiskacsa lennék. Mióta az emberek rengetegszer kisérik a sorsom, még nehezebbnek érzem az életem. Nem vagyok robot, mégis engem kihasználnak csicskának. Furcsa ember vagyok, furcsa szokásokkal, furcsa rendszerrel.

A bejegyzés trackback címe:

https://cicusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7918146464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bánfi Bence 2023.06.23. 11:06:29

Nem kell foglalkozni a rossz megjegyzésekkel. Anno én is kaptam hideget és meleget. Emlékszem hogy 1994 és 2000 között rengeteg helyen felléptem a zeneiskolával. Szép hangom volt. Szoprán voltam fiúként,aranyminősítésekkel. Megjártam a Zeneakadémiát, Pesti Vígadót és Erdélyt is. 2001-ben mikor a torokgyulladásom volt sajnos egy életre kihatott a hangszálaimra, de mindezek ellenére tudok szépen énekelni, igaz nem úgy mint gyerekkoromban. Nagyon jó dolog az ha az álomvilágodba kapaszkodsz és azt teszed amit szeretsz! Neked is megvannak azok az értékes tulajdonságaid amivel kitűnsz a tömegből. Pl. a sztár gyűjtögetés. Mert ha kellő képanyagod van akkor történeteket is tudsz hozzájuk tenni. És ezzel már kész is a cikkanyagod. Egy szülőnek nem a rossz megjegyzéseket kellene tenni hanem normálisan elbeszélgetnie veled. Én 2014-ben kezdtem újra énekelni amikor a Laura Pausini: La Solitudine/La Soledad című dalát magyarul feldolgoztam. Nekem sokféle gátlásaim voltak, de úgy küzdök az autizmus ellen hogy kognitív, vagyis önterápiát alkalmazok. Még néha pornózni is szoktam a neten ahol kiélhetem a fétiseimet.
süti beállítások módosítása