Cicus blogja

FILMAJÁNLÓ: Robin Crusoe kalandjai (Lt. Robin Crusoe U.S.N)

2020. március 13. - Anita cicus

 

 

 

 

 

 

 






Robin Crusoe hadnagy haditengerészeti pilóta (Dick Van Dyke) aki gépe motorhibája után eljut egy lakatlan szigeti paradicsomba. Itt épít egy házat, talál egy elhagyott tengeralattjáró sok-sok japán kütyüt és szerkentyűt amit használni tud, egy amerikai űrprogramból kirakott csimpánzt és egy bennszülött lányt, akit száműzött az apja. A lányt Szerdának (Nancy Kwan) nevezi el. Szerda azt gondolja, hogy Crusoe össze akar házasodni vele. Amikor az apja Tamanashu (Akim Tamiroff) megérkezik a szigetre, hogy begyűjtse őt, és Crusoe megtagadja, hogy feleségül vegye, eluralkodik a káosz


lf.jpg

DVD változat

Aki meg akarja nézni a filmet akkor érdemes a neten utánanézni. A MTV 1994-ben egyszer sugározta a Családi mozidélután a Disney-vel című blokkban. Javaslom azoknak a film megtekintését, akik szeretik a és olvasták a Defoe- Robinson-t, és persze a történetét. Bátran ajánlom, mert nemcsak családi, de nagyon szórakoztató vígjáték is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://cicusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr915519760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása