Cicus blogja

Családi Mozgásfesztivál 2017

2017. szeptember 08. - Anita cicus

Első látásra barátságtalan, ám sportoláshoz ideális időjárás fogadta a XIX. Családi Mozgásfesztivál a Kopaszi gáton. Bebizonyítottam azt is, hogy tíz mozgásformát kipróbáltam délutánig. Katus Attila fitnesz, Atlétika, Darts, vívás, jóga, korcsolya,Tai chi, és sok minden más – bár ez csak egy kis ízelítő a sportágak közül, egy biztos: kortól és nemtől függetlenül megtalálhattam a neki való mozgásformát. Nem véletlen, hisz a Magyar Szabadidősport Szövetség a szabadidősport fejlesztésének, az egészséges életmód terjesztésének, a mozgás örömének elkötelezett nagykövetei voltak.

 

csaladi_mozgasfesztival.jpg

Mivel a Családi Mozgásfesztivál az Európai Sporthét beharangozó eseménye volt, így megjelentek az esemény hazai nagykövetei, így szelfik tucatjait készítették el az eseményre kilátogatók, de hatalmas sikert aratott a világszerte ismert akrobatikus sportszínház, a Face Team bemutatója is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cicusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr4512812738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása