Egyik legszebb terén találkozhattak az ország legjobb cukrászdáival, csokoládé- és édességgyártóival. Napközben nagyszerű séfek és cukrászok tartottak bemutatókat, esténként pedig kellemes jazz zene mellett, nemes borok és italok társaságában élvezhetik az élet édes napjait. Ha már elég az édességekből, a Zrínyi utcában a legjobb streetfood ételek várták. Nem csak a csoki jöhet szóba, ajánlhattak francia sajtokat, szarvasgombás desszertet vagy a borokhoz egy jó kóstolótálat is.
Kellemes idő volt, egy melegebb széldzsekiben jöttem, és nem esett az eső!
Körejártam a bódékat, majd betekintettem a workshopot, amely a Budapest, Corvinus Hotelből Berta Gréta szakácsnő,tányérdesszertet alkotta, barackos, karamellás ropogós és az étcsokoládé ízkombinációt készítette és arról mesélt mindenkinek! Nagyon kellemes volt az íze, és a zamata is.
Örülök, hogy az év legédesebb hétvégéjén ott lehettem a 7. Édes Napokon. De kár, hogy borongós esős napokon nem tudtam tovább maradni. Az ország legnagyobb édesség tematikájú rendezvénye már Európában is a legnagyobbak között van számon tartva.